söndag 16 maj 2010

RM III Äntligen!

Nu har jag lyckats dela och spela bort stenen helt, man måste ju vara helt dum i huvudet då man lägger ner så mycket jobb och slit för att kunna få en linje som man inte ens vet är klätterbar.
Fick besök av Hasse och Linus från Umeå i torsdag när jag var där ute och höll på att spela bort bitarna av stenen. Lyckades då få bort så pass mycket att jag kunde prova min nya kreation. Min första känsla var, här kommer jag aldrig att komma upp. Efter att ha provat ett tag och fått lite hjälp med att testa ut betan så var alla moven gjorda och gradmässigt landar den något i närheten av sin granne Saga.
Var sedan ut igår igen med Robban och spelade bort det sista av stenen. Det var dock helt blött på undersidan av blocket så jag fick använda mig av brännare för att ens kunna prova. Friktionen var usel då ny fukt hela tiden smög sig in på greppen.
Jag fick ihop en sittstart till Teknikatess som landar runt 7A+ enligt Robban, passade mig för bra för att jag skulle kunna ha en åsikt. Den startar typ lika som mitt projekt och sedan är det ett dyno upp till rampen där den gamla ståstarten börjar.
Nu har man äntligen fått ett projekt på hemmaplan och det skall bli riktigt kul att börja nöta, då jag är grymt sugen.


2 kommentarer: