tisdag 7 september 2010

...Och katter pratar Katta-lonska

Då var det bokat! Två veckor, Katalonien i månadskiftet oktober/november. Guide och tolk medföljer i form av Carlos. Någon som vill agera kock?

Planering av schema samt lite grundträning under denna vecka. Sex veckor syra, med start måndag.

Tror det blir bra!

M

(c) Tere Rauret
(c) Tere Rauret

4 kommentarer:

  1. Kock?!

    Du har ju redan med dig den bästa tänkbara i form av Carlos! Men räkna inte med att det blir alltför mycket att blomkålsdiet :)

    SvaraRadera
  2. Nä Linus knows me. Aldrig att jag ska äta blomkål när jag åker till hemlandet! Däremot, butifarra, calcots, rovellons, caracoles, chorizo, callos, zarajos, oreja, morro, calamares, bravas, champiñones, fuet, escalivada, osv.

    SvaraRadera
  3. Jag skulle inte vilja agera kock men däremot skulle jag gärna vilja agera hotell om herrarna så skulle önska! Vore ju väldigt kul om ni ville komma och klättra lite här i Montserrat ett par dagar. Pumpigt var ordet! Har en fantastisk 60 meter lång 8b som man ser från mitt hus, den ligger just bredvid hårda sektorn Agulla de Sanglar. Och så har man ju Un Poco Loco, 60 meter 8b med 11 bultar, signerad Alexander Huber där bredvid. David skulle gärna vilja att du kommer och säger hej också Carlos!

    SvaraRadera
  4. Jag tror att du vet att du kan räkna med ett besök men jag räknar likväl med att du tar dig någon dag att teama ihop med oss. Vi har inte pratat så mycket om var vi ska klättra men det blir Katalonien i varje fall. Ska maila David.

    SvaraRadera