torsdag 16 april 2009

JOB...

Bildsekvenser som borde kommit för två år sedan...Kändes lättare än 7C igår, men det var väldigt bra förhållanden tror jag. Någon borde åka dit och testa och kanske gradera ned(Hasse). Fin linje trots de ringa antalen flytt!





4 kommentarer:

  1. Jag behöver inte åka någonstans för att gradera ner något. Det är faktiskt så att jag behöver inte veta något överhuvudtaget om någonting för att veta precis allt om allting.

    Jag har gjort en tabell, ála 8a, och där står det svart på vitt att endast jag och 8a-jens har denna magiska förmåga att gradera från soffan.

    SvaraRadera
  2. Ser fint ut. Var ligger detta problem? Tillbringade påsken i Ottsjön för första gången sen 92. Insåg först efteråt att det finns en del utvecklat runt Undersåker. Har du koll på om det är något att ha?

    SvaraRadera
  3. Hasse: Så då kommer du?

    Jon: Detta block och typ tusen andra ligger dessvärre åt andra hållet från där ni var...detta ligger ca 3mil utanför östersund mot sollefteå sett. Vass karaktär på vissa grejer, men närmare Stugun(2 mil ytterligare) är det bättre karaktär och många fina gjorda och ogjorda linjer...

    I Undersåker vet jag bara om en supercool boulderlinje vid välaberget. Den klippan man klättrar sport och trad på. Det är ett ogjort projekt som jag börjat på för några år sedan, men inte tagit mig för att jobba in...tror ingen annan gjort det heller??
    Riktigt hög och snygg linje(prow)...Det finns nog en hel del annat också upp mot fjällen, men kvalitén kan nog variera... har sett några linjer utanför Storlien, men det är ju helt off!

    SvaraRadera
  4. Givetvis så kommer jag! Var ska jag?

    SvaraRadera